SP West-Friesland reikt 100 procent Sociaal prijs 2019 uit

28 december 2019 00:00
SP West-Friesland

WEST-FRIESLAND – De SP West-Friesland heeft maandag 30 december voor de vierde keer de 100% Sociaal prijs uitgereikt.

De genomineerden zijn dit jaar Stichting Vrienden Tuin Bosmanstaete – Tuin De Verbinding, Stichting Leergeld West-Friesland en De Zonnebloem Enkhuizen. Eerdere winnaars waren onder meer het West-Fries G-voetbal en Jeugdbelangen Enkhuizen.

100% Sociaal Prijs naar Stichting Leergeld West-Friesland

Dit jaar is de prijs naar Stichting Leergeld West-Friesland gegaan. Marcel Olierook van SP West-Friesland heeft destijds als wethouder Stichting Leergeld binnengehaald in Enkhuizen, zo laat hij weten aan het Noordhollands Dagblad. In hetzelfde artikel laat raadslid Margreet Keesman weten vragen te gaan stellen over de kleinere vergoeding die de stichting tegenwoordig ontvangt.

Marcel Olierook, tevens voorzitter van de jury legt aan Weeff Radio het bestaansrecht van de prijs uit. Ook vertelt hij waarom dit jaar juist voor deze organisaties gekozen is.

De uitreiking van de 100% Sociaal prijs vond maandag plaats in Café De Slof in de Westerstraat 28 in Enkhuizen en was publiekelijk toegankelijk.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405