100% Sociaal Prijs SP naar Willem Bakker en Kidshonk in Stede Broec

2 januari 2023 14:30
Bron: SP West-Friesland

SP West-Friesland heeft tijdens haar Oudejaarscafé de ‘100% Sociaal Prijs’ uitgereikt aan Willem Bakker en de de vrijwilligers van Kidshonk in Stede Broec.

Willem Bakker kreeg de ‘100% Sociaal Prijs’ 2021 waarvan de uitreiking vanwege corona niet plaats had kunnen vinden. “Ik ben hier heel erg blij mee”, vertelt Willem Bakker.

“Willem is een veelzijdig vrijwilliger. Hij is actief in de landelijke Seniorenraad, in de Stichting Ouderennetwerk West-Friesland en is ook op persoonlijke titel actief. Zo strijdt hij al jaren tegen ouderenmisbruik, betere ouderenzorg en de oprichting van kleinere woon-zorg-voorzieningen. Ook wil hij – samen met onze SP, overigens – de onderste steen boven als het gaat om de ernstige vervuiling van de vuilstort in Westwoud”, zo laat de SP afdeling weten. 

Voor 2022 gaat de prijs naar de vrijwilligers van Kidshonk in Stede Broec. Kidshonk Stede Broec is een vrijwilligersinitiatief, dat gratis, leuke naschoolse activiteiten organiseert voor kinderen in de basisschoolleeftijd in de gemeente Stede Broec. De organisatie laat weten heel blij te zijn met de uitreiking:“Het is zo fijn om op deze manier te horen dat al je werk wordt gewaardeerd.”

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405