17-jarige Alkmaarder langer vast voor steekpartij kermis Hoogkarspel

7 oktober 2021 05:00

De 17-jarige jongen uit Alkmaar die verdacht wordt van betrokkenheid bij de steekpartij op de kermis in Hoogkarspel, blijft nog twee weken vastzitten. Op deze avond van 23 september raakte een 15-jarige jongen gewond. 

De jongen werd op de Noordervoert door twee mannen van zijn fiets getrokken. Hij werd mishandeld met een mes en raakte daarbij gewond.

Vervolgens ging het tweetal er op de fiets van het 15-jarige slachtoffer vandoor. De jongen is zelf naar de ambulancepost gelopen, waar hij geholpen is aan de verwondingen aan zijn hoofd. 

Een paar dagen na de steekpartij werd er al een 18-jarige man uit Venhuizen aangehouden. Deze man zit nog vast en hoort volgende week of hij langer vast moet blijven zitten. 

In het weekend van de kermis in Hoogkarspel zijn ook twee agenten mishandeld bij een vechtpartij tussen twee groepen jongeren. De politie deed eerder nog een extra oproep aan getuigen, omdat niet iedereen wilde praten

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405