6 auto’s betrokken bij groot ongeluk N307 bij Enkhuizen: weg tijdelijk afgesloten

31 maart 2023 18:40
Bron: Inter Visual Studio

Op de N307 ter hoogte van afslag Enkhuizen is vanmiddag een ongeluk gebeurd. Volgens de politie zijn daarbij waarschijnlijk zes auto’s betrokken. Bij het ongeluk raakten in ieder geval twee personen gewond. 

Ernstig ongeluk bij Enkhuizen

Een woordvoerder van de politie laat weten dat op de N307 ter hoogte van Enkhuizen rond 17.45 uur meerdere auto’s bij een ongeluk betrokken raakten. Eén van de auto’s belandde hierbij op de kop. De inzittende is hierbij bekneld geraakt en door de brandweer uit het voertuig bevrijd.

Naast de beknelde inzittende, raakte nog één andere inzittende (uit een andere auto) gewond. De twee zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politiewoordvoerder laat verder weten onderzoek te doen naar hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, de weg is afgesloten zolang het politieonderzoek duurt.

Vanavond prio 1 HV team zwaar naar Enkhuizen voor een ongeval op de N307. Persoon is er uit en HV kan door naar voertuig te water in Zandwerven. 2e foto.

Posted by Brandweer Wognum on Friday, March 31, 2023

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405