8e editie 0229 Dance Battle

9 januari 2020 14:19

HOORN – Zaterdag 11 januari vindt voor de 8e keer de 0229 Dance Battle plaats in Manifesto Hoorn. Deelnemers, juryleden en publiek komen van heinde en verre voor de dance battle die al acht jaar door Chamberlin Theelen wordt georganiseerd.

Zaterdag wordt er in twee dansstijlen gestreden om de overwinning: Break(dance) en Hiphop. Ook kan er gekeken worden naar een 2 vs 2 exhibition. Op welke muziek er precies gedanst zal worden is voor de deelnemers, juryleden en zelfs Chamberlin Theelen een verrassing.

Zoals hij zelf zegt:”Je weet nooit wat de DJ opzet”. Het komt dus voor een groot deel ook aan op het improvisatietalent van de deelnemers. Met hun (soms zelfs acrobatische) dansmoves zullen ze alles uit de kast moeten halen om de zeer ervaren jury te overtuigen.

Het interview met WEEFF Radio gaat Chamberlin Theelen onder meer in op de start van het evenement acht jaar geleden en de verschillen tussen Break en Hiphop.

Uitzending – 9 januari 2020

Zaterdag 11 januari vindt voor de 8e keer de 0229 Dance Battle plaats in Manifesto Hoorn. Deelnemers, juryleden en publiek komen van heinde en verre voor de dance battle die al acht jaar door Chamberlin Theelen wordt georganiseerd.

8e editie 0229 Dance Battle

Aanmelden voor het Facebook event, starttijden, het programma en andere informatie is op de Facebook pagina te vinden.