Aan de slag met foam voor carnavalsoptocht Zwaag

31 januari 2023 10:30
Carnavalsoptocht Zwaag 2020

Stichting B & O uit Zwaag organiseert zaterdag een foam workshop voor de kinderen in de Hoornse wijk Bangert en Oosterpolder. “Het is flexibel materiaal waarmee je allerlei vormen kunt maken. Bijvoorbeeld een mooie hoed om te dragen tijdens de carnavalsoptocht”, vertelt Rob Tol van de stichting. “De wijk groeit ondertussen door tot in Blokker. Dan is het ook wel leuk als kinderen op deze manier contact leggen met leeftijdsgenoten uit verschillende delen van de wijk.”

De deelname van kinderen aan het Zwaagse carnaval is nog altijd groeiende. “We zien bijvoorbeeld dat de groep die deelneemt aan de kindercarnavalsoptocht steeds groter wordt.” Over de workshop weet Tol te melden dat Maski, de mascotte van carnavalsvereniging Het Masker, niet langskomt, maar de Raad van Elf wel. Aanmelden voor de workshop kan via de website van Stichting B & O.

Uitzending – 28 januari 2023

Stichting B & O organiseert zaterdag een foam workshop voor de kinderen in de Hoornse wijk Bangert en Oosterpolder. Beluister het interview met Rob Tol.

Aan de slag met foam voor carnavalsoptocht Zwaag

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405