Achterbank van Engel & Paul de Munnik is WEEFF Top Favoriet

28 maart 2022 11:45
Bron: Alex van Dijk

Met het uitbrengen van drie nieuwe singles geeft de Hoornse rapper Engel een aardig inkijkje van zijn aanstaande album Ooit. Een samenwerking met zanger Paul de Munnik, dat in mei uit moet komen. Achterbank, een van die singles, is komende week de WEEFF Top Favoriet.

Engel en Paul de Munnik zijn geen vreemden van elkaar. De Munnik had al een rol op het vorige album van Engel: Alles Nog Open. Engel vertelde in het WEEFF Café waarom de twee nu in één keer drie singles uitbrengen: “We konden niet op slechts één nummer laten horen wat we doen als act en wat we in huis hebben. Met deze drie nummers konden we dat wel. Dit is echt een blauwdruk voor het nieuwe album”.

Familielied

Achterbank is echt ultiem familielied. Je hoort hoe de familie Engel zich klaarmaakt voor de autovakantie, waarin de moeder van de rapper een klein rolletje in de intro heeft gekregen. Op de achterbank van de auto wordt ook de samenwerking van Paul de Munnik en Engel goed op de kaart gezet.

Dit nummer heeft een hoog singer-songwritergehalte en dat is niet echt wat we gewend zijn van Engel. Desalniettemin is het een muzikaal cadeau van de twee heren.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Achterbank van Engel en Paul de Munnik, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Uitzending – 25 maart 2022

Engel en Paul de Munnik zijn deze week onze nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Interview Steven Engel - Weeff Cafe 25-03-2022

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405