Actualiteiten en vooruitblik op bomvolle sportzomer bij opnames ‘De tafel van Knook’

30 mei 2024 12:34
Door Erik Bout
Bron: WEEFF

De tv-opnames van talkshow ‘De Tafel van Knook’ vinden op plaats op zaterdag 1 juni. De derde aflevering van het programma wordt van 10.00 tot 10.45 uur opgenomen in kledingzaak Schutz, aan Het Kleine Noord in Hoorn. Iedereen is van harte welkom om de opnames bij te wonen.

‘De Tafel van Knook’ is een talkshow van presentator Robert-Jan Knook. Voor deze nieuwe uitzending heeft hij een keur aan interessante gasten uitgenodigd vanuit de West-Friese actualiteit.

Spreidingswet en ondermijnende criminele activiteiten

Zo wordt burgemeester Ronald Wortelboer van Stede Broec bevraagd over de uitdagingen van zijn ambt, en welke gevolgen de aanstaande intrekking van de spreidingswet voor zijn gemeente hebben. Eerder deze maand maakte de gemeente bekend dat er een tijdelijke opvanglocatie komt op het voormalige honkbalveld.

De tekst gaat verder.

De Hoornse wethouder Dick Bennis legt uit hoe het zit met al die wegwerkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. Teamchef Yvette Baas van de politie spreekt haar zorgen uit over ondermijnende criminele activiteiten in West-Friesland. En verslaggever Chris Wobben blikt vooruit op een zinderende sportzomer, met onder meer het Europees Kampioenschap voetbal en de Olympische Spelen. In Parijs maken meerdere West-Friese atleten kans op een medaille.

Tafeldame deze keer is Damar Lamers, een initiatiefneemster van stichting Tjillskillz. Zij maken dans- en theatervoorstellingen met jongeren. Op 15 juni in schouwburg Het Park in Hoorn de première van Huisgenot(en), een spoken word, theater en dans productie. Horecaondernemer Ruud van Vliet verzorgt dit keer de column.

Publiek welkom

Publiek is van harte welkom bij ‘De tafel van Knook’. Wil je erbij zijn? Meld je dan om 09.45 uur in Schutz, aan de Kleine Noord 23-25 in Hoorn. De opnames starten een kwartier later. Het programma i nog dezelfde dag te zien op de sociale media kanalen van van Hoorn zeggen, Hoorn Radio en WEEFF, en op het televisiekanaal van WEEFF.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844