1 maart 2023
wijkcentrum De Zaagtand

1 maart Repaircafé in wijkcentrum De Zaagtand

Wat doe je met spullen die stuk gaan? Weggooien hoeft niet meer! U kunt het laten repareren bij het  Repair Café in wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106 in Hoorn.

Op woensdag 1 maart van 9.30 en 11.30 uur staan diverse vaklieden klaar en helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig. U mag na afloop een vrijwillige bijdrage doneren; zo kunnen we de gebruikte materialen aanvullen en op orde houden.

Mensen die het Repair Café bezoeken nemen van thuis kapotte spullen mee. Elektrische apparatuur, maar speelgoed of kleding kan ook. Alles wat u meeneemt maakt kans op een geslaagde reparatie.

Er is hoop voor oude pc’s en laptops. Deze kunnen jarenlang weer probleemloos werken door het installeren van Ubuntu Mint. U kunt langer veilig surfen over het internet en u heeft toegang tot  50.000 apps. Voor hulp met uw oude computer is het wel noodzakelijk dat u van te voren aangeeft dat u langs komt.

Voor meer informatie: wijkcentrum De Zaagtand  tel. 0229-855700.Kijk ook op www.netwerkhoorn.nl  of op www.repaircafe.nl.