13 november 2022
De Boterhal, Kerkplein 39, Hoorn

41e Zondagmiddagsalon in De Boterhal: “Reflections”

Beltane Ruíz en Linda Meulenhoff, respectievelijk contrabassist en beeldend kunstenaar, nemen u in deze Zondagmiddagsalon mee in een live performance. Zij laten beide  kunstdisciplines met elkaar versmelten in een gezamenlijke cadans van klank, beweging en expressie. Zo ontstaat in elke performance iets nieuws en waar dat toe leidt weten de kunstenaars nooit van tevoren.

U kunt getuige zijn van dit boeiende proces waarin alle dimensies van creativiteit bewust verwelkomd worden. Als basis kiezen Beltane en Linda enkele parels uit het moderne basrepertoire. Dan bewegen zij zich spiegelend aan elkaar vanuit hun eigen discipline en verkennen zo het rijke scala aan mogelijkheden. Dit levert een proces op van  muzikale klanken die resulteren in beeld op papier – zowel geschilderd als door middel van fijnsnijden.

U bent van harte welkom op zondag 13 november 2022, in De Boterhal, Kerkplein 39 te Hoorn van 15:00 – 17:00 uur. Vrij entree en gratis een kopje koffie of thee met zelfgemaakte boterkoek. Een donatie wordt op prijs gesteld. Meer informatie via www.boterhal.com en info@boterhal.com

Vanaf 14:00 uur kunt u tevens de nu lopende expositie “Abstract in Beeld” bekijken. Deze is te bezichtigen t/m 27 november a.s..