10 december 2023
het Cultureel Centrum Pancratius, Oosterblokker 98, 1696 BK Oosterblokker.

Kerstmarkt Oosterblokker

Kerstklanken en kaneelgeuren in het hart van Oosterblokker op zondag 10 december Al meer dan twee decennia is de kerstmarkt in het Cultureel Centrum Pancratius van Oosterblokker een vast gegeven voor wie de echte kerstsfeer wil opsnuiven. Dit jaar is geen uitzondering. Met een entree van slechts 1 euro is er geen reden om thuis te blijven. Bovendien is de kerk rolstoelvriendelijk en uitgerust met een traplift, zodat iedereen kan genieten van de feestvreugde.

 

De markt biedt een diversiteit aan kramen waar u alles vindt wat bij de kerstperiode hoort: kerststukjes, kerstartikelen/ versieringen, kaarten, kaarsen, kussens/tassen, beeldjes, sieraden, zoetigheden, speelgoed, windlichten, brocante, allerlei cadeautjes, etc. De kinderen kunnen cupcakes versieren. Het geheel wordt omlijst met kerstmuziek en de aanwezigheid van een gelegenheidsorkest.

 

Verwen uw smaakpapillen met huisgemaakte erwtensoep, glühwein en versgebakken oliebollen terwijl u geniet van de kerstmuziek en de uitnodigende kraampjes.

Of u nu komt voor de gezelligheid, op zoek bent naar dat ene unieke kerstcadeau of gewoon wilt genieten van de kerstsfeer, de kerstmarkt in het Cultureel Centrum Pancratius ontvangt u met open armen.