Dementie - foto aangeleverd door Alzheimer Nederland afdeling West-Friesland
26 september 2023
Herfstzon, Enkhuizen

Alzheimer Café Enkhuizen viert Wereld Alzheimer Dag

Op dinsdag 26 september 2023 organiseert Alzheimer Café Enkhuizen een speciaal evenement ter gelegenheid van Wereld Alzheimer Dag, dat wereldwijd wordt gevierd in september om aandacht te vragen voor mensen met dementie. Een moment om begrip en bewustzijn te vergroten over de impact van dementie op het leven van mensen. Dit jaar staat het evenement in het teken van deze belangrijke dag en belooft een hartverwarmende ervaring te worden voor alle aanwezigen.

Het hoogtepunt van de avond zal een feestelijk optreden zijn van het Viswijven koor Dulle Griet, dat zijn thuisbasis heeft in Enkhuizen. Het koor staat bekend om zijn prachtige melodieën en zal optreden met nummers die bijdragen aan herkenbaarheid en verbondenheid. Wij zijn dan ook verheugd om hen te verwelkomen in het Alzheimer Café Enkhuizen.

Tijdens deze bijeenkomst zullen we niet alleen genieten van muziek, maar ook de gelegenheid bieden voor gesprekken en het delen van ervaringen met betrekking tot dementie. Familieleden, verzorgers, mensen met dementie en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze bijzondere avond.

De entree is gratis, aanmelden is niet nodig. Ook de versnaperingen worden gratis verstrekt. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Alzheimer Nederland.

Datum: dinsdag 26 september 2023
Tijd: 19:30 uur tot 21:00 uur, deur is open vanaf 19:00 uur
Locatie: Herfstzon, ingang aan de kant van het Kwakerspad