3 juni 2023
De Schoof

BluesNight Wervershoof

Op zaterdag 3 juni zal Wervershoof weer schudden op zijn grondvesten. In De Schoof wordt traditioneel weer een avond met de allerbeste bluesmuziek gehouden! Op deze avond zullen maar liefst drie topbands het podium bestijgen:

State Of Hart – Tribute to Beth Hart:

Beth Hart is een van de grootste Amerikaanse zangeressen van dit moment. Ze is niet te vangen in een genre. Alles komt voorbij; van rauwe rock via blues en soul tot gospel. De rode draad door haar muziek is intense emotie. Sinds 1996 heeft ze 10 eigen albums uitgebracht en op 9 albums met andere artiesten samengewerkt. Haar samenwerking met Joe Bonamassa is alom bekend, maar ze heeft ook gewerkt met bijvoorbeeld Toots Tielemans en Slash, wat haar veelzijdigheid nog maar eens onderstreept.

Voor alle fans van Beth Hart is er nu State Of Hart, een tributeband bestaande uit vijf gedreven en ervaren muzikanten. Zij brengen tijdens hun optredens een  programma met een selectie van de allerbeste nummers van Beth Hart. Eigen hits van Beth zoals ‘LA Song’ en ‘Delicious Surprise’, maar ook haar interpretatie van ‘I love you more than you’ll ever know’ van Donny Hathaway komen voorbij.

Brent Emmerink Trio – Tribute to Stevie Ray Vaughan:

Drie professionele muzikanten van het hoogste niveau in hun ode aan een van allerbest blues muzikanten die deze planeet heeft gekend.  De voorliefde van de blues gaat ver bij dit powertrio en dat hoor je terug tijdens hun optredens. Vanwege drukke agenda’s kunnen zij niet vaak in deze samenstelling spelen maar voor deze editie heeft De Schoof ze weer weten te strikken. Tijdens hun optreden op 3 juni zullen zij ook enkele uitstapjes doen naar andere blues grootheden.

Blues Avenue – Energieke blues en bluesrock

Energieke blues/bluesrock vanuit het hart! Net zoals vroeger in de Mississippi Delta gaat het dak er af. Wie ooit heeft geroepen dat blues saai is, heeft het niet begrepen en nog nooit een show van Blues Avenue Revisited gezien.

De band is al jaren een begrip in het circuit. Sinds 2001 bestaat de band onder de huidige naam, in diverse samenstellingen.

Sinds het voorjaar van 2016 is Blues Avenue Revisited met de nieuwe gitarist/zanger  Jacco Siegers, rauwer, moderner en krachtiger dan ooit te voren. Krachtige vocalen en imponerend gitaarspel vormen het hart van de band.

Nummers van bekende en minder bekende artiesten krijgen een eigen draai. Blues Avenue creeërt daarmee een eigen sound. Rauw en onder uit de kast.

Tickets voor deze heerlijke avond blues zijn nu verkrijgbaar voor €12,50

Datum: 3 juni
Zaal open: 19.00 uur
Aanvang eerste band: 19.30 uur
Verwacht einde: 01.00 uur
Tickets aan de deur: €15,-