8 mei 2022
De schoof, Wervershoof

Concert Emiel Huisman

Emiel Huisman betreedt opnieuw het podium van de Schoof. Na een ongewilde corona-break is de zanger klaar voor een derde uitvoering van zijn vernieuwde repertoire op eigen bodem. 

Het wordt een middag waarbij u kunt zitten en/ of dansen met de prachtige liedjes die Huisman ten gehore zal brengen. 

Voor Emiel is het altijd bijzonder om een ‘thuiswedstrijd ’te spelen. “Ik kijk er weer heel erg naar uit”, zegt hijzelf. Zijn optreden omvat een breed genre van populaire muziek uit de jaren 60, 70 en 80. De 65-jarige zanger heeft met zijn welluidende stem en sympathieke uitstraling grote bekendheid in de regio verworven. Toen hij twee jaar geleden in Kasteel Radboud zijn ‘Tribute to Frank Sinatra’ zong oogstte hij grote waardering bij de Nederlandse fans van The Voice, die speciaal voor hem naar Medemblik waren gekomen.

De bekendste nummers van deze legendarische Amerikaanse zanger maken ook nu weer deel uit van het uitgelezen repertoire dat Emiel Huisman in Wervershoof over het voetlicht zal brengen. Daarnaast vertolkt hij op geheel eigen, krachtige, wijze nog steeds aansprekende hits van Engelbert Humperdinck en Tom Jones. Nieuw in het zang-arsenaal van de man uit Wervershoof zijn een aantal nummers van de wereldwijd nog steeds ongekend populaire Cliff Richard.

“Van en voor Wervershoof”, is het motto van Emiel Huisman, die erop rekent dat de belangstelling voor zijn optreden tot ver buiten het dorp uitstrekt.

Kaarten á €7.50 per stuk
Aanvang is 15.00 uur.