15 mei 2022
Conservatorium, Oosterdokskade 151 te Amsterdam

Concert Make a Change 15 mei

 “Make a Change”

Een uniek concert in de Bernard Haitinkzaal van het Conservatorium te Amsterdam

Pop wordt Klassiek – Klassiek wordt Pop 

Op zondagmiddag 15 mei 2022 zal in de Bernard Haitinkzaal van het Conservatorium van Amsterdam het afstudeerproject van Bodien Koopman uit Spierdijk plaatsvinden.

Met medewerking van het projectkoor ’Inspirations’ en Martijn Bos achter de piano zal zij een uitgebreid concert verzorgen waarin de combinatie van klassieke muziek en popmuziek centraal staat.

Het concert, genaamd ’Make a Change’ bestaat uit een uitgebreid instrumentaal en koor programma. Dit programma is door Bodien gecomponeerd, gearrangeerd en samengesteld.

Zo heeft zij o.a. een klassiek koorstuk gemaakt van rock ’n roll klassieker Paradise by the dashboard light. “Make a Change” beloofd een prachtige gevarieerde voorstelling te worden waaraan met veel enthousiasme wordt gewerkt!

Voor wie dit unieke concert wil meemaken en zin heeft in een mooie middag uit  zijn er kaarten voor deze voorstelling te verkrijgen bij  hans-blom@xs4all.nl

Tevens wordt vervoer per bus geregeld, waarmee u voor een aanvullend bedrag van € 10 uit en thuis wordt gebracht. De aanvangstijd van het concert is 15.00 uur. De bus vertrekt om 13.45 uur vanaf De Dwingel 2 te De Goorn (tegenover Chinees restaurant De Lange Muur).

Samengevat:

Datum en aanvangstijd concert Make a Change:     15 mei om 15.00 uur

Plaats:                                                                        Conservatorium, Oosterdokskade 151 te Amsterdam

Entreeprijs concert:                                                   € 15,-

Kosten vervoer bus De Goorn-Amsterdam v.v.:       € 10,-

Vertrektijd bus uit De Goorn:                                    13.45 uur

Verwachtte tijd terugkomst in De Goorn                  circa 18.30 uur

Kaarten bestellen bij:                                     hans-blom@xs4all.nl