25 maart 2023
De Brink, Dorpsstraat 155 Obdam

De Dijk Tribute 25 maart a.s. in De Brink!

Op 25 maart a.s. komt De Dijk Tribute naar Sociaal-Cultureel Centrum De Brink. Een tribute band die niet alleen nummers speelt van de originele De Dijk, maar ook werkelijk zo klinkt. Wanneer je je ogen sluit, hóór je Huub van der Lubbe. Het pleziert De Brink dan ook bijzonder dat deze fantastische tribute band De Brink aandoet op 25 maart.

De Dijk bracht in de jaren ‘80 heel wat teweeg in de muziekscene en schopte het zelfs tot een icoon in de vaderlandse popgeschiedenis. Geen wonder dus dat deze band uitstekende navolging krijgt in de vorm van De Dijk Tribute. Met nummers als ‘Mag het licht uit’, ‘Als ze er niet is’, ‘Bloedend hart’ en ‘Ik kan het niet alleen’, veroverde niet alleen De Dijk het Nederlandse publiek, maar raakt De Dijk Tribute haar publiek eveneens tot in het hart.

Wil je een voorproefje? Sluit je ogen, luister naar ‘Binnen zonder kloppen’ en hoor Huub van der Lubbe… https://youtu.be/MTbVAxn9sQQ

Het optreden van De Dijk Tribute op 25 maart a.s. vangt aan om 21.00 uur (Schilderwerken De Boer Zaal gaat open om 20.30 uur).

Kaarten zijn te bestellen via www.debrinkobdam.nl en kosten 15,- per persoon (exclusief reserveringskosten).