24 maart 2023
Westfriese Parkweg 4, 1625 MA Hoorn

Discojump en Lasergame

Vrijdag 24 maart is het feest in het trampolinepark van Samcity! It’s time for: Disco Jump & Lasergame! Kom gezellig met je vrienden en vriendinnen 2 uur jumpen en chillen op de muziek. De discolichten gaan aan in het trampolinepark, terwijl de vetste beats uit de speakers knallen. Daarbij ga je één heat lasergamen in onze lasergame arena. Supertof!

INFO

Vrijdag 24 maart
Tijdstip: 19.00 tot 21.00 uur
Entree: €25,00 P/P
Inclusief: 1 consumptie
Exclusief: antislipsokken

TICKETS

Verzeker jezelf van een plekje en boek je ticket voorafgaand aan je bezoek online via boek nu. Je gaat twee uur disco jumpen inclusief één heat lasergame. Vergeet niet je antislipsokken mee te nemen. Heb je geen antislipsokken, deze zijn bij Samcity verkrijgbaar voor €2,00.

VOOR IN DE AGENDA

Next edition:
Vrijdag 21 april

EXTRA’S

Het arrangement is inclusief een consumptie. Bij de entreebalie ontvang je hiervoor een consumptiemunt. Heb je een verzoeknummer? Geef het door. Wie weet wordt jouw favoriete nummer gedraaid.

KIDSCLUB

Kinderen die lid zijn van de Samcity Kidsclub ontvangen op vertoon van hun kidsclubpasje een extra consumptie tijdens de disco jump. Als lid van de kidsclub kun je gebruik maken van leuke extra’s tijdens onze evenementen. Lid worden van de kidsclub is gratis en geheel vrijblijvend. Ben je tussen de 7 en 12 jaar en nog geen lid van de kidsclub? Je kunt je hier aanmelden om lid te worden.

DISCO JUMP & LASERGAME PARTY

Wil je een té gek feestje vieren? Disco Jump & Lasergame is ook als party te boeken. Je kunt de party voor vrijdag 20 januari eenvoudig boeken via het reserveringsformulier.

INFO
Vrijdag 24 maart
Ticket: €30,00 P/P
Aantal personen: 5-10
18.00 tot 19.00 uur Kindermenu en limo
19.00 tot 21.00 uur Disco Jump & lasergame