10 maart 2023
Westfriese Parkweg 4, 1625 MA Hoorn

DISCOJUMP

Op vrijdag 10 maart is het partytime in het trampolinepark. Disco jumpen bij Samcity! Kom gezellig met je vrienden en vriendinnen jumpen en chillen op de muziek. De discolichten gaan aan in het trampolinepark, terwijl de vetste beats uit de speakers knallen! Jumpen, swingen en je uitleven op trampolines.

INFO DISCO JUMP

Datum: vrijdag 10 maart
Tijdstip : 19.00 tot 21.00 uur
Entree : €20,00 P/P

TICKETS

Verzeker jezelf van een plekje en boek je ticket voorafgaand aan je bezoek online via boek nu. Je gaat twee uur disco jumpen. Vergeet niet je antislipsokken mee te nemen. Heb je geen antislipsokken, deze zijn bij Samcity verkrijgbaar voor €2,00.

VOOR IN DE AGENDA

Next edition:
Vrijdag 7 april

EXTRA’S

Het arrangement is inclusief een consumptie. Bij de entreebalie ontvang je hiervoor een consumptiemunt. Heb je een verzoeknummer? Geef het door. Wie weet wordt jouw favoriete nummer gedraaid.

KIDSCLUB

Kinderen die lid zijn van de Samcity Kidsclub ontvangen op vertoon van hun kidsclubpasje een extra consumptie tijdens de disco jump. Als lid van de kidsclub kun je gebruik maken van leuke extra’s tijdens onze evenementen. Lid worden van de kidsclub is gratis en geheel vrijblijvend. Ben je tussen de 7 en 12 jaar en nog geen lid van de kidsclub? Je kunt je hier aanmelden om lid te worden.

DISCO JUMP PARTY

Disco jump is ook als party te boeken. Je kunt de party voor vrijdag 10 maarteenvoudig reserveren via het reserveringsformulier.
Inhoud party:
18.00 uur Kindermenu (patat+snack of gevulde wrap en limo)
19.00 tot 21.00 uur Discojump inclusief consumptie
Prijs: €25,00 P/P
Aantal: 5-10 personen