17 maart 2024
Theater Het Pakhuis, Onder de Boompjes 21, Hoorn

“Eddie voor het leven” door Peter Lusse

Dertig jaar geleden speelde Peter Lusse de rol van Eddie in de Tv-serie Vrienden voor het leven.

Nou, dat heeft hij geweten! Na drie decennia van Tv-programma’s, toneelstukken, cabaretvoorstellingen, musicals en operaconcerten, is hij voor veel mensen nog steeds “Eddeped”.

Over hoe het allemaal begon, hoe het er aan toe ging en wat er daarna gebeurde; Peter vertelt er met smaak over.

Over hoe zo’n comedyserie nou eigenlijk gemaakt wordt. Over de techniek van het comedy acteren, en van het comedy schrijven.

Over hoe je het beste een mop kan vertellen.
Over de bizarre avond dat Vrienden voor het Leven de Televizierring won.
Over wat humor nou eigenlijk precies is en hoe het werkt, en waarom het zo belangrijk is.
Over alles wat u altijd al had willen weten (én over wat u misschien liever niet had willen weten maar waarvoor het te laat is, als u eenmaal een kaartje hebt gekocht!).
Over de relatie tussen Peter en Eddie. Hoe Alter is zijn Ego eigenlijk?  Over een bizarre carrière, over een woelig leven.

Kortom: Een uitgebreide kijk in de keuken van Vrienden, en ook in de keuken van Peter zelf.

Een avond mét humor óver humor, over voorspoed, maar ook over tegenwind. En omdat Peter cabaretier in hart en nieren is, blijven een paar conferences en liedjes u niet bespaard…

De voorstelling duurt ca 1 uur en 45 minuten.

Een Rolstoel plaats? 

Dat kan! Boek een rolstoelplek, dan zorgen wij dat er vooraf ruimte wordt gemaakt voor de rolstoel. Ga je samen met iemand zonder rolstoel? Boek dan een regulier ticket voor de persoon die niet in een rolstoel zit, zodat voor deze persoon een stoel beschikbaar is. Zijn de rolstoeltickets uitverkocht, neem dan contact op met ons theater!