3 juni 2023
Theater Het Pakhuis, Onder de Boompjes 21, Hoorn

Festival Seksuele Oriëntatie door Queer Art

Stichting Queer Art presenteert een tentoonstelling en programma met internationale makers in de theater zaal met het thema ‘Sexuele Oriëntatie’.

Programma:

 Jacob Moen: A drowning (Amsterdam)
Een wedergeboorteceremonie om je af te vragen of transformeren een fysieke of mentale behoefte is. En of een fysieke transformatie ooit puur voor jezelf zou kunnen zijn, of dat het altijd in relatie tot de ander is. Video Seksuele Oriëntatie van Enno de Vos en Jeanine Squirrel. (25 minuten)Hoe beleven mensen die anders zijn hun seksuele oriëntatie.

Alex Chermont: A Poem.  (Parijs)
Kritische en strijdbare beschouwing op de wereld.

Alex Blum en Katrine Grarup Elbo: Sister Songs (Kopenhagen)
Sister Songs zijn wat we al jaren zingen: kleine melodieën die je kunt neuriën om af te stemmen op je verwanten en je gesitueerde leven uit te breiden naar het lichaam van iemand anders.

 Gespreksgroep Seksuele Oriëntatie
Het programma wordt afgesloten met de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan om het wederzijdse begrip te bevorderen.

Let op!! Deze voorstelling bevat expliciete beelden en onderwerpen die voor sommige mensen confronterend kunnen zijn. Voor vragen hierover neem contact op via mail info@pakhuishoorn.nl

Wij kunnen in ons theater rolstoelplekken creëren.  Het is wel belangrijk dat een rolstoel ticket wordt geboekt, want reguliere plekken op de tribune zijn niet rolstoeltoegankelijk. Zijn de rolstoel tickets uitverkocht, neem dan contact op met ons theater!

Betalen met de Cultuurstrippen kaart? 
Dat kan! Stuur dan even een mailtje naar ons via: info@pakhuishoorn.nl
Zet in het bericht hoeveel kaarten je wilt hebben en welk bedrag je met de strippenkaart wil betalen.
Of bel met 0229 247 202 (bereikbaar dinsdag-vrijdag 10:00-16:00 uur)