6 maart 2022
Het Huis Verloren, Hoorn

Glockfest

Na een Glockdown van 2 maanden, the Glockumentary, 8 radio-optredens, 2 try-outs en eindeloos repeteren is Glock ’45 er klaar voor. Ze gaan hun lang verwachte EP ‘Glock ’45’ (vernoemd naar de legendarische band) eindelijk releasen. En het mooiste is: we gaan 1 GROTE SHOW doen! Met Barney Willemse in het voorprogramma, de plaatjes van DJ Country Ronald tussen de bedrijven door en voor iedereen een hamburger! I’ll tell you what honey, it’s gonna be a freakin’ HAYRIDE!
16:00 Deuren open
17:00 The one and only Barney Willemse
18:00 IT’S THE GLOCK ‘45!
20:00 Afterparty met cowboykrakers van DJ Country Ronald
De leden van Glock ’45 wonen samen op een trailerpark, houden van entertainment en maken countrysatirerock’n’roll. Het slepende van country, lekker lachen en rámmen met die rock-n-roll! POW! Waar ze komen maken ze feest. Of het nu om 3 man en een paardenkop gaat of een gevuld kippenhok: smack my ass and call my Daisy cause this is gonna be gunpowder!
In het voorprogramma staat vriend van de show Barney Willemse. Deze jonge countryboy lijkt met zijn ebbenhouten stem rechtstreeks ingevlogen vanuit de Zuidelijkste Staten van de US of A. En misschien is dat wel zo! Wie zal het zeggen. Houd sowieso die tissues op zak, mensen.