29 oktober 2022
Binnenstad van Hoorn

Halloween Horrorwalk Hoorn 2022

Op zaterdag 29 oktober 2022 zal de Hoornse binnenstad weer overgenomen worden door griezels, geesten en andere enge figuren wie je de stuipen op het lijf zullen jagen! Op deze dag vindt, na 2 stille jaren, eindelijk de 6e editie van de Halloween Horrorwalk Hoorn plaatst.

We verzamelen om 18:45 uur voor de Kids Walk op de Roode Steen, waar we om 19:00 uur zullen starten met lopen. De route eindigt op de Vale Hen. Er zit geen leeftijd verbonden aan de Kids Walk. Het is aan de ouders om in te schatten hoe goed de kids tegen horror en enge dingen kunnen. De Kids Walk zal wel wat minder eng ingericht worden dan de Adult Walk. De Adult Walk loopt daarentegen wel langs dezelfde route. Hiervoor verzamelen we om 20:45 uur en gaan we van start om 21:00 uur. 

Op de route zullen we verschillende scarezones met acteurs tegenkomen, geheel verzorgd door een groep enthousiaste vrijwilligers. De organisatie is inmiddels alweer maandenlang bezig met de voorbereidingen om de Halloween Horrorwalk Hoorn tot een nog groter succes te maken!

Kenmerkend aan de Halloween Horrorwalk Hoorn is dat er zoveel mogelijk deelnemers verkleed en/of geschminkt verschijnen op de Roode Steen. Het is zien en gezien worden, dus doe je uiterste best om een zo gaaf mogelijke creatie te maken!

Daarnaast is het allerbelangrijkste dat de Halloween Horrorwalk Hoorn volledig kosteloos is en blijft voor onze deelnemers.