8 oktober 2022
Hemmerbuurt 102, Hem

Halloweenfair in Hem

Na twee jaar corona kan eindelijk weer de Halloweenfair in Hem gehouden worden.  De afgelopen periode is er veel energie gestoken in het organiseren van de 15-jarige jubileum editie van de Halloweenfair op zaterdag 8 en zondag 9 oktober. Tijdens de fair zullen er talloze activiteiten plaatsvinden, zoals een hele gezellige sfeermarkt met grote variatie aan kramen met o.a. de lekkerste, streekgebonden, producten, beauty & wellness, sieraden & mode en huis en tuindecoratie. Voor een ieder wat wils.

Zoals u van ons gewend bent zal het terrein ook dit jaar weer worden aangekleed in Halloween sfeer. Voor de kinderen is er een spookhuis. Er is een workshop pompoen uithollen en diverse Halloween spelletjes. Ook de oldtimershow is dit jaar weer aanwezig op het terrein van de oude melkfabriek De Volharding in Hem. Daar is dit jaar ook het spookhuis met griezelsteeg.

Op zaterdagmiddag komt voor de kinderen de goochelaar Jorrit zijn goochelkunsten vertonen. In de avonduren Halloween by night. Dit zal in het teken zijn van het 15-jarige jubileum via een ledschermbus. Zondagmiddag komt Linedance groep Westfriese shuffle uit Venhuizen met een linedance demo. En Kaatjesstip komt langs met haar poppen. Dit jaar ook weer een theatervoorstelling van Yoga & Theaterschool Joost van Eijk uit Grootebroek.

De Halloweenfair in Hem start zaterdag 8 oktober om 15.00 uur en duurt tot 21.00 uur en op zondag 9 oktober begint de fair, met een rommelmarkt voor de kinderen om 11.00 uur en duurt 17.00 uur. De gratis toegankelijke Halloweenfair in Hem wordt gehouden in het pittoreske dorpje Hem. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.