25 juni 2022
De Schoof

Happy 80’s: Very 80’s En Marcels Nederpop van Toen

Happy 80’s! – Een jaren 80 feest met een sociaal hart.

In De Schoof wordt op 25 juni vanaf 20.00u een dijk van een jaren 80 feest georganiseerd. Deze jaren 80 avond wordt voor de bezoeker een fantastisch avondje meezingen en swingen. Maar op de achtergrond speelt er echter meer mee…

Dé jaren 80 band van Nederland is toch wel ‘The Very 80’s’. Al jaren lang weten zij iedere plek waar ze spelen om te toveren tot een groot feest. En daarnaast met zijn nieuwe show onder de naam ‘Marcel’s Nederpop Van Toen’ komt Marcel Swerissen ook naar De Schoof toe. Na een lange periode als frontman van Melrose heeft hij de afgelopen periode meerdere feesttenten met meer dan 10.000 bezoekers op z’n kop weten te spelen met zijn nieuwe show vol Hollandse klassiekers.

Feest met een sociaal hart
Behalve dat De Schoof niet vies is van een feestje, speelt erop de achtergrond meer bij dit jaren 80 feest. De kaartopbrengst gaat namelijk naar alle deelnemende clubs van de Schoof. Zo hopen we samen een financiële impuls te krijgen na 2 magere corona-jaren. Vanuit Wervershoof participeren Muziekvereniging St. Caecila, EHBO St. Martinus, Oud-Wervershoof, KBO, De Kindervakantiespelen en toneelgroep Europa aan dit feest. Kaarten zijn voor €10,- te koop.

Bij het kopen van een kaartje kunt u zelf aangeven welke club/vereniging u wilt steunen. Steunt u de categorie ‘Algemeen’, dan wordt dit over alle clubs verdeeld.