9 februari 2024
Theater Het Pakhuis, Onder de Boompjes 21, Hoorn

Hoorn Lacht: Open Mic, Comedy Night Door “Said el Hassnaoui” 9 februari om 20:00 – 22:30

Vergeet de sportschool en kom je buikspieren trainen bij Hoorn Lacht.

Bij Hoorn Lacht kun je 6 tot 8 comedians op het podium verwachten. Allen hebben ze 1 ding gemeen, nieuw materiaal (grappen) try-outen. Is het een blijvertje of gaan we deze poging tot een grap nooit meer horen.

Eén microfoon, grappen in razend tempo, licht op het podium en publiek. Meer is er niet nodig voor een grappig avond uit.

De avonden worden gepresenteerd door Master of Ceremonie Said el Hassnaoui (WestSaid). Said winnaar van de comedy slam en UICF Talent Award is naast comedian ook de organisator van Hoorn Lacht.

De line-up bestaat uit Nederlandse maar ook soms Belgische gevestigde namen en aanstormend talent. Comedians en een MC die nieuwe grappen komen vertellen en uitproberen. Mis het niet.!

Een rolstoel plaats?  

Dat kan! Boek een rolstoelplek, dan zorgen wij dat er vooraf ruimte wordt gemaakt voor de rolstoel. Ga je samen met iemand zonder rolstoel? Boek dan een regulier ticket voor de persoon die niet in een rolstoel zit, zodat voor deze persoon een stoel beschikbaar is. Zijn de rolstoeltickets uitverkocht, neem dan contact op met ons theater! 

Betalen met de Hoorn Pas? 
Dat kan! Stuur dan even een mailtje naar ons. Klik hier om meteen de mail te openen. 
Zet in het bericht hoeveel kaarten je wilt hebben voor welke voorstelling en welk bedrag je met de Hoorn Pas wil betalen.