12 november 2022
Oosterkerk, Hoorn

Hoorns Harmonie Orkest zet solisten in de schijnwerpers

Hoorns Harmonie Orkest zet solisten in de schijnwerpers

Zaterdag 12 november 19.45 uur in de Oosterkerk geeft het Hoorns Harmonie Orkest een spetterend concert, met solo’s voor Marieke Meisner en Noortje Muurling op de Piccolo. Wouter Brozius brengt de Czardas van Monti ten gehore op de xylofoon onder begeleiding van het HHO. In het werk ‘Crime Time’ wordt ondersteund met een video projectie samen gesteld door de video club Hoorn.
De zaal van de Oosterkerk in Hoorn zal vanaf 19:45 uur geopend zijn, het concert begint om 20:00 uur.

De Egerländer Kapel zal zich van hun meest Tiroler kant laten horen! De samenwerking is ontstaan uit een wederzijdse interesse in het spelen van muziek van componisten uit de Alpen regio. Daarbij kunt u denken aan componisten als Beethoven en Eugène Damaré. De muziekgroepen staan onderleiding van dirigenten Wouter Hakhoff en Jaap Beets.
De Egerländer Kapel zal een optreden neerzetten waarbij interactie met het publiek zorgt voor veel plezier en vermaak! Zo hebben zij al eens ballonnen laten knallen op de maat van de muziek en vragen zij het publiek om te dansen en mee te klappen.

Het Hoorns Harmonie Orkest zal de stukken Bugler’s Holiday en muziek van de Duitse krimi’s zoals Crime Time ten gehore brengen. In het stuk Le Merle Blanc zal de Piccolo solo de boventoon voeren. Ook zal het Hoorns Harmonie Orkest een verrassende vijfde van Beethoven laten horen.
Wij zien u graag op 12 november in de Oosterkerk, om 19:45 uur.