17 september 2023
Theater Het Pakhuis, Onder de Boompjes 21, Hoorn

HOORNSE GASTEN: JOYCE BEUKEN INTERVIEWT STEVEN ENGEL

Het kan een bepaalde klank zijn, of een zinnetje dat hij ergens oppikt. Maar ook een flard filmmuziek kan bij muzikant/rapper Steven Engel de vonk zijn die maakt dat hij een nieuwe song wil schrijven. Tijdens Hoornse Gasten gaat journalist Joyce Beuken met Steven in gesprek over ‘de inspiratie waar je niet naar op zoek bent’.

Hoornse Gasten is een eigen productieserie van Theater Het Pakhuis. In de setting van onze intieme theaterzaal interviewt een steeds wisselende presentator iedere keer een andere boeiende gast uit de Hoornse kunst, cultuur of politiek. Het concept doet een beetje denken aan het tv-programma Zomergasten, maar dan met live publiek en een live act naar keuze van de gast.

Muzikant, rapper en woordkunstenaar Steven Engel is van plan het publiek tijdens de voorstelling mee te nemen in wat hem inspireert tot het maken van zijn muziek. Het belooft een boeiende middag te worden met onder meer ‘jaloersmakende videofragmenten’ én een kort live optreden door Jiffy – het soloproject van zanger/gitarist Jesper Huisman, met wie Steven samenwerkte op twee van zijn albums.

Het theater heeft helaas beperkte mogelijkheden voor rolstoelen. Het is daarom belangrijk, dat een rolstoel ticket wordt geboekt, want reguliere plekken op de tribune zijn niet rolstoeltoegankelijk. Zijn de rolstoel tickets uitverkocht, neem dan contact op met ons theater!

Betalen met de Cultuurstrippen kaart? 
Dat kan! Stuur dan even een mailtje naar ons. Klik hier om meteen de mail te openen. 
Zet in het bericht hoeveel kaarten je wilt hebben en welk bedrag je met de strippenkaart wil betalen.
Of bel met 0229 247 202 (bereikbaar dinsdag-vrijdag 10:00-16:00 uur)