9 december 2022
Protestantse Kerk Wognum, Raadhuisstraat 15

Ideële kerstmarkt

IDEËLE KERSTMARKT IN DE PROTESTANTSE KERK VAN WOGNUM

Na twee jaar kan eindelijk de ideële kerstmarkt in de protestantse kerk van Wognum weer plaatsvinden. Inclusief het grote succes van het lasergamen voor kinderen op de eeuwenoude zolder. Deze sfeervolle, niet-commerciële markt in een prachtige omgeving vindt plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 december.

In de 15e-eeuwse monumentale kerk staan meerdere kramen met onder meer zelfgemaakte producten, epoxy, glas, sieraden en nog veel meer. Buiten worden kerstbomen verkocht en voor een duurzaam karakter zijn tweedehands kerstartikelen te koop. Via het rad van fortuin zijn bovendien geweldige prijzen te winnen. Vanaf het orgel zorgt de organist voor bijpassende kerstmuziek. 2/3 deel van de opbrengst van de markt gaat naar het jaardoel van de kerk: Stichting Opkikker. Mensen van de stichting zijn aanwezig met informatie het andere deel wordt besteed aan een vlaggenmast voor de kerk.

Kom gezellig snuffelen en geniet van een kopje koffie of thee. Er is zelfgebakken taart en vrijwilligers zorgen voor versgebakken oliebollen. Heeft u nog mooie bruikbare kerstspullen liggen? U kunt deze inleveren bij de kerk. Neem daar voor contact op met de koster van de protestantse kerk: Hannelore Lamers, 06-10631859.

Ideële kerstmarkt aan de Raadhuisstraat in Wognum, vrijdag 9 december van 17.00 tot 21.30 uur en zaterdag 10 december van 10.00 tot 17.00 uur.