25 maart 2023
Praethuys ’t Slot aan de Van Beijerenstraat 89 Hoorn

Jungle Feest voor Hoornse jeugd in Venenlaankwartier

Op zaterdag 25 maart wordt er speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar een  Jungle Feest gehouden. Alle kinderen zijn hartelijk welkom!

Hé, ben jij bang voor wilde dieren? Hopelijk niet, want je mag op zoek naar jungledieren! Dat is de opdracht die jullie meekrijgen. Daarna gaan jullie in groepjes op pad om met elkaar opdrachten uit te voeren, zoals slangen scheuren, sluipen, kokosnoot bowlen, giraffen voeren en nog veel meer. Het wordt een leuke en spannende ochtend vol verrassingen!

Houd jij van speuren, spelletjes, samenwerken en dieren zoeken? Dan is dit Jungle Feest echt iets voor jou! Het wordt gehouden bij Praethuys ’t Slot aan de Van Beijerenstraat. De start is om 10:30 uur en het duurt tot ongeveer 12.15 uur.

Jij bent welkom!

Deze jeugdactiviteit wordt georganiseerd door Kinderclub Voltreffer. Dat is een kinderclub die al heel lang in Hoorn actief is. Sinds 2020 ook in het Venenlaankwartier. De gewone club wordt gehouden op elke 2e en 4e zaterdag van de maand in het Praethuys. Wil je weten wat we dan allemaal doen? Kijk voor kennismaking en meer informatie op onze website: kinderclubvoltreffer.nl