27 november 2022
Oosterleker Kerk, Oosterleek 9, 1609 GA Oosterleek (NH)

Keltische middag in het Oosterleker kerkje

Zondagmiddag 27 november 2022 zal in het Oosterleker kerkje in Oosterleek een Keltisch concert worden gegeven. Dit optreden zal worden verzorgd door de band Baloney Celtic Music, een groep van vier enthousiaste muzikanten, met een voorliefde voor muziek, die op de Ierse en Schotse muziektraditie is gebaseerd.

Baloney Celtic Music bestaat bijna 25 jaar en speelt Ierse en Schotse muziek van de bovenste plank. Het programma zal door veel afwisseling worden gekenmerkt met traditionele songs, handelend over een tal van onderwerpen, waarin met name nostalgie, de liefde en heimwee een belangrijke rol spelen. Daarnaast worden mooie slow-airs gespeeld, die met opzwepende dansmuziek, jigs, reels en andere instrumentale nummers worden afgewisseld, waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten. Elk lid van de groep, levert zijn of haar eigen persoonlijke bijdrage aan de zang en zijn of haar instrument.

De groepsleden van de band zijn Saskia Assink, Ben Dijkhuis, Ionika Aalders en Jantine Leeflang. De aanvang van het concert is om 15:00 uur. Inloop om 14:30 uur. Om zeker te zijn van een zitplaats, is reserveren aangeraden, u betaalt € 10,00 contant aan de kassa. Kinderen jonger dan 12 jaar hebben gratis toegang. Vol=vol

Reserveren per email: baloney@planet.nl
Telefonisch reserveren is beperkt mogelijk: 0227-548078.

Locatie: Oosterleker kerkje, Oosterleek 9, 1609 GA Oosterleek (NH).