16 december 2022
Pianokamer Spierdijk

Kerstconcert Frank en Zij

Het is november, het wordt al vroeg donker. Dan krijg je toch weer zin in kerst? Ook Vocaal ensemble Frank en Zij heeft er na twee jaar weer zin in, wij zijn dan ook weer druk bezig met de voorbereidingen voor het kerstconcert. Een mooie traditie, met ons in kerstsferen komen. Dit jaar kunt u kiezen uit twee data of natuurlijk gewoon twee keer komen.

Wij geven dit jaar op vrijdag 16 december en zondag 18 december een concert in de Pianokamer te Spierdijk. Het wordt een concert zoals u dit kent van de dames van Frank en Zij, met een afwisseling van mooie melodieuze kerstnummers en wat meer populaire songs. Het geheel wordt ondersteund door stijlvolle choreografie en staat onder de deskundige leiding van Frank Hoebe.

Vrijdag 16 december begint het concert om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.30 uur geopend. Zondag 18 december begint het concert om 11.00 uur, de zaal is vanaf 10.30 uur geopend.
Kaarten zijn verkrijgbaar door een mail sturen naar frankenzij@gmail.com of telefonisch bij Sonja Hoebe, tel. 0229-563430. De kaarten kosten € 12,50.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in Spierdijk.