11 december 2022
De Pianokamer Spierdijk

Kerstfeest 2022 met Men@Work

Vorig jaar moesten we onze voorbereidingen helaas afbreken, maar deze keer kunnen we er weer vol voor gaan. We verheugen ons er op jullie op Zondag 11 december te mogen verwelkomen in de Pianokamer in Spierdijk om jullie te trakteren op een sfeervol concert in het teken van Kerst. Misschien wat vroeg, maar dat om jullie al zo veel mogelijk in de stemming te brengen.

We bieden een afwisselend programma in een aantal settings. Daarin brengen we naast een aantal traditionals als Silent Night, Hark the Angels ook nieuwere kerstmuziek als Fairytale of New York en Hey Santa en een aantal andere sfeervolle nummers.

De aanvang is 14:30 u. De zaal is open vanaf 14:00 u. Entrée is  € 12,50.

Plaatsen zijn te reserveren via telefoonnummer 0226-352158 of e-mail adres p.kraakman@quicknet.nl. Ook is het mogelijk om het bedrag voor het aantal kaarten over te maken

op rekeningnummer NL29 RABO 0168 8947 69  t.n.v. MenAtWork, ovv Kerst – Feest 2022

Vocalgroup Men@Work bestaat uit 12 mannen, verdeeld over 4 stemgroepen (bassen, baritons, tenoren en counter tenoren). De muzikale leiding van de groep is in handen van Frank Hoebe. Met de mannen wordt iedere veertien dagen geploeterd en geschaafd om de eigen arrangementen tot een klinkend geheel te maken. Daarmee wordt toegewerkt naar eigen concerten, deze keer dus in het teken van Kerst.

We kijken er naar uit jullie te mogen verwelkomen. Tot dan.

Nu live

Rob de Greeuw – Thuis in West-Friesland
16:00 – 18:00 uur

WEEFF TV