26 november 2022
De Kreek

KiKa Event in de Kreek Zwaag

Op zaterdag 26 november organiseren wij een KiKa Event in de Kreek. Voor €5,00 kunnen de kinderen een entree kaartje kopen en voor de volwassen is er vrij entree. Hierna kunnen zij volop genieten van onze activiteiten. Kom lekker springen op de springkussens, doe mee met de oud Hollandse spelletjes of ga heerlijk knutselen in het atelier.

Aan alles is gedacht, zo hebben wij een leuke beauty afdeling. Hier kun je je laten schminken, nagels laten lakken, haren laten vlechten of een stoere glitter tattoo laten zetten! De stoere meiden en jongens kunnen een ritje maken op een pony of een brandje blussen bij onze brandweermannen! Wil je liever met de voetjes van de vloer? Kom dan naar de disco of doe mee met de sportactiviteiten. Ook hebben wij deze middag een geweldig optreden van Vajèn van Den Bosch. Uiteraard zorgen wij voor wat lekkers te eten en te drinken en wie weet kom je nog wel een leuk Pietje tegen met wat pepernoten of de ballonnenclown.

Ook voor de volwassen is van alles te doen. Koop een lootje voor de loterij en maak kans op prachtige prijzen! Loop een rondje langs de kraampjes en de rommelmarkt of geniet van een heerlijk kopje koffie! Kortom dit alles mag je niet missen! Alle opbrengsten van deze middag doneren wij volledig aan KiKa.

Wij hopen jullie allemaal te zien zaterdag 26 november van 14:00 – 18:00 uur De Kreek Hoorn. Wil je op de hoogte blijven van ons evenement? Volg dan onze Facebookpagina Kids 4 KiKa Zwaag