19 maart 2023
De Brink, Dorpsstraat 155 Obdam

Korenfestival Obdam

Zowel De Brink als de organisatoren van Het Korenfestival zijn bijzonder verheugd dat er dit jaar eindelijk weer een Korenfestival mogelijk is. Na drie jaar, waarin Corona roet in het eten heeft gegooid, wordt het op zondag 19 maart a.s. weer genieten van een keur aan koren in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink aan de Dorpsstraat 155 in Obdam.

Het festival begint om 13.00 uur en Popcorn uit Heerhugowaard zal de sfeervolle en feestelijke muzikale aftrap verzorgen. In totaal zullen zeven koren optreden, te weten Popkoor Cheezz uit Alkmaar, Time to Sing uit Heerhugowaard, Popkoor Puur uit Benningbroek, Popkoor Back in Time uit Obdam, het prachtige a capella koor Full House uit Wognum en als afsluiter het koor Four Winds uit Oostwoud.

Het wordt ongetwijfeld een heerlijke, gezellige, muzikale middag! De entree is -zoals altijd- gratis dus de organisatie hoopt het enthousiaste publiek in grote getale te mogen verwelkomen. En wat zou het leuk zijn als ook het eerste koor -Popcorn uit Heerhugowaard-, dat het spits zal afbijten, ook veel luisteraars in de zaal mag begroeten.

Tijdens, maar zeker ook na afloop van het korenfestival, bent u uiteraard van harte welkom in de gezellige foyer van Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, voor een drankje.