25 november 2023
De Boterhal Kerkplein 39 Hoorn

Ledententoonstelling: Een Koud Kunstje

en kunstwerk gemaakt in de kou?

Een kunstwerk over de kou?

Een schilderij waar je het koud van krijgt?

Of een werk dat u misschien koud laat?

Leden van Kunstenaarsvereniging Hoorn e.o. presenteren hun werk in de tentoonstelling Een Koud Kunstje.

Het thema van deze tentoonstelling doet suggereren dat het de kunstenaars makkelijk is afgegaan. Toch is geen van hen over een nacht ijs gegaan. Koud was het soms letterlijk, maar er was ook figuurlijk le koude. Een ijzige tentoonstelling is dit allerminst want er is genoeg kunst om je aan te laven en dat is een koud kunstje.

De tentoonstelling is te zien van 25 november tot en met 7 januari in De Boterhal aan het Kerkplein in Hoorn. Geopend van dinsdag tot en met zondag van 14 tot 17 uur.

De opening vindt plaats op zondag 26 november om 16:00 uur.

Deelnemende exposanten zijn:

Nelleke Allersma, Yvonne Alting, Nuray Ataş, Raymond Bakker, Harry Beemsterboer, Els Benjamins, Herman van Bleisem, Karin van Bodegom, Sebastiaan Bruin, Rob Chevallier, Judith Daams, Katja Effting, Aukje Greydanus, Bert Griepink, Hinderik de Groot, Loes Groothuis, Cor Heilig, Anneke Helder, Horden&Schimmel, Amrita Karunaratne, Esther Koeman, Sebastiaan Koenen, Annemiek van Kollenburg, Rob Komen, Jawek Kwakman, Nanska van de Laar, Annie de Leeuw, Floor Max, Mechanicus, Linda Meulenhoff, Ursula Metzler, John Ory, Noortje Peerdeman, Anneke Peereboom, Erna Peereboom, Bert Poot, Ankie Postma, Maddy Rentenaar, Vicky Schot, Margo Schoutsen, Paul Stap, Ruud Starke, Maaike van Veen, Philine van der Vegte, Randi Vettewinkel, Joke Vink, Marisja van Weegberg, Ineke Werkman, Pam Wessels, Ryanne Wiener, Nadja Willems, Saskia Wurpel .

De Boterhal is open van dinsdag t/m zondag van 14:00 tot 17:00 uur.

Toegang is gratis