2 april 2023
café De Witte Valk , Dorpsstraat 175 in Zwaag

Lenteconcert De Herleving

Muziekvereniging De Herleving geeft op zondag 2 april haar jaarlijks lenteconcert in de café De Witte Valk in Zwaag. Lekker dicht bij huis en echt de moeite waard! Voor dit lenteconcert hebben we een heerlijk licht programma voor u in elkaar gezet. U zult ongetwijfeld bekende melodieën horen, want op het programma staat niet alleen muziek van Lionel Richie , maar ook van Coldplay en Duke Ellington. Het Leerorkest zal dit concert openen met o.a. muziek uit Disney films. U herkent ze vast!

Muziek kent vele stijlen en dat willen we u laten horen tijdens dit concert. Zo laat het harmonieorkest u in het  werk Where Eagles Soar van Steven Reineke de schoonheid, statigheid en kracht van de vlucht van de adelaar horen, is het werk To a Friend van Jacob de Haan  geschreven als troost in een donkere periode, en sluiten we voor de pauze af met Le Merle Blanc een polka die rustig begint, maar waar Marieke en Noortje al snel helemaal uit hun dak gaan op de piccolo!

Na de pauze  gaan het leerorkest en het harmonieorkest samen verder met A Discovery Fantasie. En  hierna speelt het harmonieorkest nog een aantal lichtere, bekende werken. Kortom het beloofd een zeer gevarieerd en mooi concert te worden. Dus waarom nog verder zoeken wat u zondag 2 april gaat doen? Kom gewoon naar dit concert in De Witte Valk in Zwaag . Aanvang 11.30 uur (zaal open vanaf 11 uur) . Toegang gratis!!

Nu live

Martin van der Linde & Marissa Nieuweboer – Friday night live
19:00 – 21:00 uur

WEEFF TV