12 december 2022
Wijkcentrum Kersenboogerd, Brederodegracht 1

Lezing KNNV afdeling Hoorn/West-Friesland

Insecten in een natuurvriendelijke tuin in ontwikkeling.

Voor de lezing van maandag 12 december heeft KNNV afdeling Hoorn/West-Friesland Inga Tessel bereid gevonden om een lezing te verzorgen over een project wat zij in haar eigen tuin en bij haar in de straat is gestart.

Inga is KNNVlid en werk als zelfstandige bij o.a. een ecologische bureau en de lezing van vandaag zal gaan over de ontwikkeling van haar eigen natuurvriendelijke tuin en de berm waar zij al 2 jaar me bezig is om ecologisch in te richten. Ze zal, met eigen beeldmateriaal, ingaan op de veranderingen die er plaats hebben gevonden en nog steeds plaats vinden in de berm en in haar tuin. Het wordt een ecologische lezing waarin wordt ingegaan hoe planten insecten op deze veranderingen reageren. Daarnaast is Inga ook bezig haar omgeving te stimuleren om natuurvriendelijke bezig te zijn met de bermen.

Deze lezing vindt plaats in het wijkcentrum van de Kersenboogerd aan de Brederodegracht nummer 1. De zaal gaat open om 19:45 en de lezing start om 20 uur. Rond 22 uur sluiten we de avond af. Er wordt geen toegang gerekend maar een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Voor meer info en de voorintekening kunt contact opnemen met Jan-Pieter de Krijger (pr@hoorn.knnv.nl).