25 maart 2023
Theater Het Pakhuis, Onder de Boompjes 21, Hoorn

‘LIFT’ door T.G. Kortsluiting 2.0

In 2017 werd Theatergroep Kortsluiting 2.0 opgericht. Vier spelers met dezelfde droom en ambitie; Zich met plezier en passie blijven ontwikkelen en amateurtoneel naar een hoger niveau brengen. Zij hopen in de theaters op schrijnende en hilarische wijze het geploeter van gewone mensen te tonen en in te zoomen op herkenbaar leed.

Theatergroep Kortsluiting 2.0 is dit jaar een grote uitdaging aangegaan. Ze spelen het stuk “LIFT”, wat uit de pen van Annemarie de Gee is ontsproten in 2012. Een stuk, dat nog nooit eerder gespeeld is.

In ‘Lift’ zien we een oud getrouwd stel, een jongeman die in de mode werkt en een jonge onzekere vrouw, die toevallig samen in een lift stappen. Op het nippertje stapt er nog iemand in. Het wordt voor iedereen een onvergetelijke rit, die laat zien wat er gebeurd als het laatste stukje beschaving wegvalt.

De spelers gaan er helemaal voor om het publiek met deze nieuwe voorstelling een geweldige avond te bezorgen.Stap samen met TG Kortsluiting mee de lift in deze ‘Lift’!

ROLSTOEL PLAATSEN
Het theater beschikt over 2 rolstoelplekken. De plaatsen  op de tribune zijn niet rolstoeltoegankelijk. Daarom is het belangrijk om een rolstoel plaats te boeken als je met een rolstoel naar het theater komt. Voor de begeleider kan een regulier tickets worden geboekt.

Betalen met de Cultuurstrippen kaart? 
Dat kan! Stuur dan even een mailtje naar ons. Klik hier om meteen de mail te openen. 
Zet in het bericht hoeveel kaarten je wilt hebben en welk bedrag je met de strippenkaart wil betalen.
Of bel met 0229 247 202 (bereikbaar dinsdag-vrijdag 10:00-16:00 uur)