22 augustus 2021
Werenfridus, De Keyzerstraat 1 in Hoorn

Mindful dansen op zondagochtendmet Ecstatic Dance Hoorn

Ecstatic Dance is dansen met aandacht voor jezelf. Het is een ervaring die jou uit je hoofd haalt, waardoor je echt ín het moment bent. Door een Silent Disco hoofdtelefoon hoor je de muziek van de dj en er is ruimte genoeg voor iedereen om op het sportveld van het Werenfridus te dansen. Start zondag 22 augustus met een Ecstatic Dance om 10 uur!

 

Ecstatic Dance

Met Ecstatic Dance kun je bewegen zoals jij dat wilt en danservaring is niet nodig. Het kan in het begin even wennen zijn, maar als je mee gaat met de muziek, dan kan het dansen zonder praten heel bevrijdend werken. Het dansen op blote voeten helpt ook bij het gevoel van vrijheid. De vorm Ecstatic Dance is ontstaan toen de twee werelden van de dj-cultuur en het ‘bewust dansen’ met elkaar gecombineerd werden. Het is begonnen in Hawaii en wordt al beoefend in grote steden over de hele wereld.

 

Programma

Tijdens de openingscirkel worden de richtlijnen van Ecstatic Dance uitgelegd en een aantal opwarmoefeningen met de groep gedaan. Daarna ben je vríj om te dansen zoals je wilt op de lekkerste beats tijdens de 2 uur durende dj-set van dj La Pepers. Iedereen mag en kan bewegen zoals hij of zij zelf wil. Natuurlijk met respect voor elkaars ruimte.

 

Nieuwsgierig?
De eerstvolgende Ecstatic Dance Hoorn is zondag 22 augustus 2021. Deelname is voor alle leeftijden. Je bent welkom vanaf 10.00 uur, we beginnen om 10.30 uur en om 12.30 uur is het afgelopen. De Silent Disco hoofdtelefoon krijg je in bruikleen. Je betaalt €22 inclusief eenmalige lidmaatschapskosten (€5). Bestel je dansticket direct via www.ecstaticdancehoorn.nl/agenda. Locatie Werenfridus, De Keyzerstraat 1 in Hoorn.