21 april 2023
Westerkerk Enkhuizen

Musical Movements ‘Royal Night’

De elfde editie van Musical Movements is op 21 en 22 april 2023 in de Westerkerk in Enkhuizen. In het weekend vòòr koningsdag was het voor het Koninklijk Stedelijk Muziekkorps niet echt moeilijk een passend thema te vinden: ‘Royal Night’! Het worden concerten vol ‘koninklijke’ verrassingen met een spectaculair decor in de historische entourage van de eeuwenoude kerk. Titels als Themes from the Crown, Candle in the wind, Royals en Van Republiek tot Koninkrijk worden gespeeld, maar ook nummers van Michael Jackson (King of Pop) en Aretha Franklin (the Queen of Soul) en Barcelona van Queen komen voorbij. Veel koninklijker kun je het haast niet bedenken…

Dit alles gebeurt niet alleen met muziek van KSM, maar ook met vocale ondersteuning van een drietal solisten die voor het eerst in hun muzikale carrière optreden met het harmonieorkest van meer dan 50 muzikanten. Die vocalisten zijn Dirk Goede, Dana Koppes en Carmen Jansen. Muzikaal leider is uiteraard weer Henk Ummels.

Nieuw bij deze Musical Movements-editie is het spectaculaire decor met LED-schermen. In combinatie met de professionele belichting en geluidsversterking staan al deze ingrediënten garant voor een afwisselende avond vol muzikale hoogtepunten en verrassingen!

Tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via internet: https://musical-movements.weticket.com/
Alleen reguliere tickets zijn (voor zover nog beschikbaar ) te koop vòòr aanvang bij de kassa in de kerk.
De Westerkerk gaat open om 19.30 uur.