15 maart 2023
Wijkcentrum De Zaagtand

Open Atelier op woensdag in wijkcentrum De Zaagtand

OPEN ATELIER OP WOENSDAG IN WIJKCENTRUM DE ZAAGTAND.

Op woensdag 15 maart 10.00 – 12.00 uur start er in wijkcentrum De Zaagtand een nieuwe activiteit: Open Atelier op woensdag. De editie van donderdagochtend is mateloos populair, groeit uit het jasje en uitbreiding is nu mogelijk door de bereidwilligheid van een nieuwe vrijwilliger.

Open Atelier biedt ruimte aan mensen die een creatieve hobby hebben en ondertussen andere mensen willen ontmoeten. Het is geen cursus of workshop, maar het is wel leuk als men elkaar inspireert en helpt. Elke creatieve werkvorm is toegestaan, maar houdt u er wel rekening mee dat u uw werk en materiaal zelf mee moet nemen.

Nieuw is dat we de mogelijkheid bieden om met keramiek te werken. Er zijn draaischijven in huis en er is ook een oven beschikbaar om uw werkstukken af te bakken.

U kunt altijd gewoon langskomen en meedoen, maar even komen kijken en sfeer proeven is ook mogelijk. Van te voren opgeven mag natuurlijk ook.

De aanvang is 10.00 uur en de kosten zijn € 1,50 per keer.

Voor meer informatie en aanmelden: j.fuchs@netwerkhoorn.nl, 0229 855700.Wijkcentrum De Zaagtand vindt u op Sint Eloystraat 106, 1624 VW in Hoorn.