7 januari 2023
Karsten Travelstore, De Factorij 9 in Zwaag

Nieuwjaarswandeltocht

It giet oan! De 17e Nieuwjaarswandeltocht. Na ‘m 2x af te hebben moeten blazen, lijkt het er sterk op dat ie dit jaar voor het eerst in 3 jaar weer doorgang kan vinden. En wij hebben er zin in!

Deze 17e editie zijn er maar liefst 4 spiksplinternieuwe routes uitgestippeld. Een mini-route van 4 kilometer, voor de hele familie, en 3 grotere routes van 7,5 kilometer, 15 en 25. Voor ieder wat wils! Maar stuk voor stuk mooie winterse wandelingen door het West-Friese landschap. De start en finish zijn in de nieuwe Karsten Travelstore in Zwaag. Halverwege is er natuurlijk weer een stempelpost geregeld, waar je even pauze kunt nemen. En aan de finish staat de welverdiende mok warme chocolademelk voor je klaar met de traditionele oliebol. Dat is een heerlijk én sportief begin van het nieuwe jaar! En gezellig bovendien.

Kinderroute

Er is deze editie ook weer een mini-route uitgestippeld van 4 kilometer. Net mooi voor de jonge stappers onder ons! En daardoor een heerlijk ommetje voor de hele familie. Gefinisht? Dan krijg je een unieke Karsten Nieuwjaarswandeltocht kleurplaat mee. En als je die binnen een week weer inlevert, maak je kans op mooie prijzen. Stap je mee?

Deelname

Voorinschrijving: 5,- (mini route: 2,- p.p.) via www.karstentravelstore.nl/nieuwjaarswandeltocht of in de winkel. Inschrijven op de dag zelf is 6,50. Starten kan tussen 9.00 en 11.00 uur vanaf De Factorij 9 in Zwaag.