28 maart 2023
Strandpaviljoen Oranje Buiten in Hoorn

Open Avond Rotaryclub Hoorn

Kom kennismaken met Rotary Club Hoorn 

Rotary club Hoorn nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op 28 maart 2023. Met onze open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

Rotary Club Hoorn bestaat uit een groep enthousiaste mensen met verschillende achtergronden en leeftijden, die zich samen inzetten voor medemens en maatschappij. Dit doen ze door flink de handen uit de mouwen te steken zoals bijvoorbeeld met de decemberlekkers actie voor steun aan de Voedselbank Westfriesland, End Plastic Soup schoonmaakactie of het organiseren van uitjes voor eenzame ouderen. Maar ook worden er evenementen (een Golfdag, een Filmpremière, een Snertavond) georganiseerd waarbij de opbrengsten gaan naar veelal lokale goede doelen, zoals de Stichting Warm Thuis, Puur for Kids, Inloophuis Pisa, etc. Bij onverwachte gebeurtenissen proberen we te steunen waar we kunnen, heel recent de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië door Shelterboxen te doneren. 

Elke dinsdagavond komt de club kort samen, onder het genot van een heerlijke maaltijd, waarbij met elkaar wordt gepraat, een interessante gastspreker wordt uitgenodigd, of waarbij andere clubs of bedrijven worden bezocht. Alles om midden in de maatschappij te blijven bewegen -in de regio, maar ook wereldwijd- om uit te vinden waar en of hulp nodig is. In bijna alle landen ter wereld zijn Rotaryclubs te vinden, wat mooie internationale projecten mogelijk maakt om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken. “Polio de wereld uit” en “Watertanks voor Kenia” zijn mooie voorbeelden van deze internationale samenwerkingen.

Ben je ouder dan 35 jaar en denk je dat Rotary iets voor je is? Of zou je wel eens een clubavond bij willen wonen? Je bent van harte welkom op dinsdag 28 maart, de ontvangst is vanaf 17.45 uur bij Oranje Buiten in Hoorn. Het officiële gedeelte begint 18:15 uur, met tussendoor hapjes en eindigt 20:00 uur. We laten je graag kennismaken met Rotary.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Meld je komst wel even aan, tot uiterlijk 24 maart, via de aanmeldbutton op onze website www.rotaryclubhoorn.nl