16 september 2023
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Obdam

Optreden Temporary Madness a tribute to Golden Earring in De Brink Obdam

Alle grote Golden Earring hits komen voorbij tijdens het concert van Temporary Madness op 16 september a.s. Wie kent nummers als “Radar Love”, “The Twilight Zone” en “When The Lady Smiles” nou niet? Maar, ook het iets minder bekende werk van de legendarische Earrings komen voorbij. De échte fans kennen hoogstwaarschijnlijk de geweldige nummers “Just Like Vince Taylor”, “She Flies On Strange Wings”,” The Road Swallowed Her Name” en ” Avalanche of Love”.

Geïnspireerd, energiek en met een flinke dosis aanstekelijk enthousiasme laat Temporary Madness zien dat ze hun naam meer dan waard zijn. Temporary Madness bestaat uit een viertal zeer ervaren muzikanten. De gitarist en basgitarist hebben met hun vorige band in 2006 en 2007 menigmaal het voorprogramma van de Golden Earring mogen verzorgen. Zij hebben hiermee optredens gedraaid in imposante rocktempels zoals de Heineken Music Hall. De drummer heeft zijn geweldige drumtechniek geleerd van de meester Cesar Zuiderwijk zelf en laat horen dat een strakke ritmesectie het verschil maakt tussen leuk en fantastisch.

Na enig zoeken is Temporary Madness uiteindelijk gecompleteerd met een leadzanger die al ruim 25 jaar ervaring op de stembanden heeft zitten en die inmiddels zijn strepen in de Nederlandse rockscene ruimschoots heeft verdiend. Al met al vormen deze vier mannen de band Temporary Madness. Een band die een eerbetoon brengt aan de rockgoden van de lage landen, Barry, George, Rinus en Cesar en die je zal verrassen met een fabelachtige tribute aan de Golden Earring!