5 maart 2023
De Brink, Dorpsstraat 155 Obdam

Optreden The Red Strats op 5 maart a.s. in De Brink!

Op 5 maart a.s. neemt de band The Red Strats je mee naar de swingende jaren zestig. Dit optreden -in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink aan de Dorpsstraat 159 in Obdam- vangt aan om 16.00 uur (Schilderwerken De Boer Zaal gaat open om 15.00 uur).

De sfeermakers van The Red Strats zullen er met hun ‘Tribute to Cliff and the Shadows’ een swingende middag van maken, waarbij volop gedanst kan worden!

Roy Soerioroseno, (lead guitar), Ernst Kraft van Ermel, (rhythm guitar), Wim van de Water (drums), Cock Hiemstra (bass guitar), en Mike (vocal) doen de muziek uit de Sixties herleven. Het repertoire van deze band bevat veel werk van Cliff Richard en The Shadows. Wanneer je de leadzanger van de band hoort, dan hoor je een stem die doet denken aan die van ‘Sir Cliff’! Naast de nummers van de legendarische Cliff Richard en zijn Shadows komen er ook nummers van ZZ en de Maskers, Jumping Jewels, Rene & the Alligators en Buddy Holly voorbij.

Zin in een nostalgische middag met muziek uit de jaren zestig en een band die de sfeer er bij de eerste noten al in heeft? Kom dan 5 maart a.s. naar De Brink in Obdam. Het optreden begint om 16:00 uur (Schilderwerken De Boer Zaal open om 15:00 uur). Kaarten kosten in de voorverkoop € 10,- exclusief reserveringskosten per persoon en € 12,50 aan de zaal (indien nog beschikbaar). Kaarten zijn inmiddels te bestellen via www.debrinkobdam.nl