9 april 2023
Westfriese Parkweg 4, 1625 MA Hoorn

Pasen bij Samcity

PASEN BIJ SAMCITY

Zondag 1e paasdag met het hele gezin onbezorgd genieten van een luxe brunch of afternoon. Perfect voor volwassenen en kinderen! Terwijl de volwassenen heerlijk genieten in het restaurant, kunnen de kids gedurende het hele bezoek onbeperkt gebruik maken van het trampolinepark. Uiteraard ontbreekt het eieren zoeken met de paashaas niet! Dat wordt één groot feest. Pasen bij Samcity is time to enjoy!

KIES JE EIGEN STARTTIJD

Voor ieders gemak bieden we de mogelijkheid een eigen starttijd te kiezen. Kies hiervoor een tijdstip tussen 10.00 en 14.00 uur. Starten is altijd vanaf het hele uur. Vanaf de starttijd reserveren wij drie uur lang een tafel in het restaurant en kunnen de kinderen gedurende drie uur gebruik maken van het trampolinepark.

VOOR DE VOLWASSENEN

Voor de volwassenen serveren wij onze luxe brunch & afternoon, bestaande uit diverse zoete en hartige, warme en koude gerechtjes. Dit is inclusief één welkomstdrankje, met de keuze uit prosecco of jus d’orange.

VOOR DE KINDEREN

Vanaf de starttijd kunnen de kinderen drie uur lang gebruik maken van het trampolinepark. Voor de kinderen serveren wij ons kindermenu. Daarbij krijgen zij een heerlijke cupcake, zakje chips en 1x capri sun. Bij aanvang spreken we de etenstijd voor de kinderen af. Uiteraard komen zij dan ook naar het restaurant. Wel zo gezellig!

EIEREN ZOEKEN MET DE PAASHAAS

De paashaas heeft alle eieren verstopt in het trampolinepark. Dat wordt zoeken in alle hoeken. Gaat het lukken alle eieren te vinden?

PRIJZEN PASEN BIJ SAMCITY

Volwassenen: €27,50
Kinderen: €27,50

PRAKTISCHE INFO PASEN BIJ SAMCITY

Vanuit ons sfeervolle restaurant op de eerste etage is er zicht op de volledige 1200 m2 van het trampolinepark. Kinderen onder de 7 jaar springen altijd met een begeleider 18+. Hiervoor gaat er dus altijd een volwassene mee het trampolinepark op. Vergeet niet je antislipsokken mee te nemen. Deze zijn verplicht in het trampolinepark. Antislipsokken zijn bij Samcity verkrijgbaar voor €2,00.