19 maart 2023
Westfriese Parkweg 4, 1625 MA Hoorn

Pyjama Jump

Eén zondag in de maand kun je zo uit je bed het trampolinepark van Samcity binnenrollen. Zet je wekker op tijd. We gaan PYJAMA JUMPEN! Ben je toch nog een beetje moe? Dat is geen probleem. Je hebt je pyjama al aan voor een powernap op de trampolines!

TICKETS

Verzeker jezelf van een plekje en boek je ticket voorafgaand aan je bezoek online via boek nu. Je kunt één of twee uur pyjama jumpen. Vergeet niet je antislipsokken mee te nemen. Heb je geen antislipsokken, deze zijn bij Samcity verkrijgbaar voor €2,00.

INFO PYJAMA JUMP

Datum: zondag 19 maart
Tijdstip : 10.00 en 12.00 uur
Entree één uur: €7,50 P/P
Entree twee uur: €15,00 P/P

VOOR IN DE AGENDA

Next edition:
Zondag 16 april

PYJAMA JUMP EXTRA’S

Iedereen die in zijn of haar pyjama of onesie komt jumpen, krijgt een heerlijk croissantje van Samcity. Dat wordt smikkelen tijdens of na afloop van het jumpen. Vergeet je pyjama of onesie dus niet aan te houden of te trekken!

ONTBIJTEN @SAMCITY


Wist je dat het ook mogelijk is om heerlijk te ontbijten in het restaurant van Samcity.

KIDSCLUB

Kinderen die lid zijn van de Samcity Kidsclub ontvangen op vertoon van hun kidsclubpasje een beker limo tijdens de pyjama jump. Als lid van de kidsclub kun je gebruik maken van leuke extra’s tijdens onze evenementen. Lid worden van de kidsclub is gratis en geheel vrijblijvend. Ben je tussen de 7 en 12 jaar en nog geen lid van de kidsclub? Je kunt je hier eenvoudig aanmelden.

PYJAMA JUMP PARTY

Pyjama jump is elk weekend ook als party te boeken. Elke zaterdag en zondag kun je tussen 10.00 en 12.00 uur je Pyjama Jump party bij Samcity vieren. Check hier alle info over het kinderfeestje Pyjama Jump party. Je kunt het kinderfeestje eenvoudig reserveren via het reserveringsformulier.