12 november 2022
Samcity Hoorn

Release Jam Samcity

Op zaterdag 12 november én zondag 13 november is het zo ver! SC Skateshop en Samcity organiseren een Release Jam in samenwerking met Triad, Oath Components en urbanArtt. Op zaterdag 12 november is het event voor ADVANCED & (bijna) PRO/FLOW/SHOP RIDERS.

WAT KUN JE VERWACHTEN OP 12 NOVEMBER?

Het park is geopend vanaf 16:00 uur. Tussen 16:00 – 17:00 uur kun je je aanmelden in de skateshop en is het park geopend voor een warming up. Loop ook even een rondje door onze skateshop en skatepark en wie weet kom je wel wat bekende gezichten tegen! Charles PadelRoomet Saalik & David Senkyr zijn er zaterdag en zondag ook bij.

 

PRO RIDERS

Tussen 17:00 en 20:00 uur verzorgen de pro riders van Triad en onze riders verschillende toffe JAMS in ons park met vette prijzen van stickers, griptape & t-shirts tot aan wielen, decks & bars! Wat dacht je van een Grind Jam of een Jumpbox Jam? Het maakt dus niet uit of je park of street rijdt, iedereen is welkom. Show the Pro’s your best tricks!

 

Op zondag 13 november is het event voor de ROOKIES & AMATEURS.

 

WINACTIE

WIN een Meet & Greet sessie met 3 wereldberoemde pro riders: Charles PadelRoomet Saalik & David Senkyr. Deze sessie start op zondag om 12:00 uur in ons skatepark. 

 

WAT GAAN WE DOEN?

Zondag om 15:00 uur gaat ons park open voor de contest. Doe een goede warming up op jouw tempo en maak je klaar voor je Best Trick! Onze teamriders en de Pro riders geven vette prijzen weg. Van griptape, stickers en T-shirts tot misschien zelfs wel wielen, decks en bars! Win de aandacht en laat ze jouw tofste trick zien in ons park. Je hebt tot 18:00 uur de tijd en wie weet win je wel meerdere prijzen! Dus geef zeker niet op na je eerste try.

Het event is GRATIS, je betaalt alleen voor de entree in het park. (6 euro)

INSCHRIJVEN

Schrijf je hier in voor zaterdag 12 november https://www.samcity.nl/evenementen/release-jam-sat/

Schrijf je hier in voor zondag 13 november https://www.samcity.nl/evenementen/release-jam-sun/