13 mei 2023
Lamoraal, Industrieweg 41 Grootebroek, ingang zijkant aan het Voert

Repaircafé Stede Broec Philadelphia en Tour de Phila

Repair Café Stede Broec Philadelphia en Tour de Phila!

Bij Repair Café Stede Broec Philadelphia doen enthousiaste reparateurs hun uiterste best om jouw apparaat weer werkend te krijgen, van koffieapparaten, stofzuigers, elektrisch gereedschap, strijkbouten, radio’s, klokken tot naaimachines.

Daarnaast is er een textielhoek waar jouw kledingstuk kan worden gerepareerd, versteld of aangepast. Ook kleine reparaties aan fietsen zijn mogelijk. Een kabel die wat klemt, verlichting die het niet doet, een lekke band, enzovoort. De reparateurs weten bijna altijd raad.

Als je moet wachten is er altijd koffie of thee voor vijftig eurocent.

Repaircafé Stede Broec Philadelphia is elke 2e zaterdag van de maand geopend van 10 tot 12 uur met uitzondering van de maanden juli en augustus. Je vindt het repaircafé op de begaande grond van het gebouw Lamoraal, Industrieweg 41 in Grootebroek, ingang aan het Voert (zie beach flag)

Bij reparatie rekenen we de materiaalkosten en wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld.

Contact is mogelijk via:

repaircafestedebroec@kpnmail.nl

of

https://www.facebook.com/rcstedebroecphiladelphia

via de gekoppelde Messenger.

De eerstvolgende repaircafé is 13 mei van 10 tot 12 uur. Graag tot dan!

 

Ook op 13 mei is de Tour de Phila. Tussen 11.00 uur en 17.00 uur heten 7 locaties in Oostelijk West-Friesland van Philadelphia Zorg je welkom om eens binnen te kijken.  Ook de locatie Lamoraal hoort daarbij. Tussen 11.00 uur en 12.00 uur kan het repaircafé met tour de Phila gecombineerd worden.