21 oktober 2023
Theater Het Pakhuis, Onder de Boompjes 21, Hoorn

“Said Lacht! Alles weg (try-out)” Door “Said EL Hassnaoui”

Said El Hassnaoui is geboren in Marokko, getogen in Veenendaal. Niet 1 maar 3 culturen rijk. Voor de “gewone” Nederlander een Marokkaan. Voor de Marokkaan in Marokko een Nederlander en in de biblebelt een moslim.

Zie je dan maar eens ergens thuis te voelen.

Telkens wanneer je denkt lekker bezig te zijn weer een tegenslag. Vooroordelen, culturele verschillen, racisme, noem maar op. Hoe ga je daar mee om.

Said Lacht is een comedy show waar de lach centraal staat. Ik laat zien hoe je negatief omdraait in iets positiefs. Het leven loopt niet lineair maar als je de kronkels omarmt dan kun je alles weg lachen.

Said el Hassnaoui, ook wel bekend als WestSaid, is een bekende naam in de Nederlandse en Belgische stand-up comedy scene. In 2014 won hij de comedy slam en UICF Talent Award. Daarnaast is hij beëdigd trouwambtenaar en 4 jaar raadslid geweest in Veenendaal. Said is een verhalen vertellende comedian en met zijn grappige verhalen en anekdotes neemt hij je mee op reis.

Sinds 2009 organiseert Said El Hassnaoui maandelijks (uitverkochte) comedy shows door heel Nederland en België. Zijn succesvolle comedy shows genaamd (plaatsnaam) Lacht, zijn een begrip geworden in vele dorpen en steden. Het publiek maakt tijdens deze avonden kennis met bekende en minder bekende comedians. Als bonus staat er daarom ook een talentvolle comedian in zijn voorprogramma.

Wat anderen zeggen over Said:

“Said el Hassnaoui, een innemende zaalinpakker met pretogen” – Volkskrant

“Met zijn energieke en enthousiaste manier van vertellen zet hij onze lachspieren blijvend op scherp” – Ugenda

“Komiek Said el Hassnaoui leidt de avond in goede banen.” – Theater.nl

“Jij doet me denken aan Najib Amhali maar dat hoor je zeker wel vaker” – 29% van al mijn bezoekers OOIT

Het is mogelijk om in de theaterzaal rolstoelplaatsen te creëren. Het is  belangrijk dat een rolstoelticket wordt geboekt, want reguliere plekken op de tribune zijn niet rolstoeltoegankelijk. Voor de begeleider dient een regulier ticket worden geboekt.

Betalen met de cultuurstrippen kaart? 
Dat kan! Stuur dan even een mailtje naar ons. Klik hier om meteen de mail te openen. 
Zet in het bericht hoeveel kaarten je wilt hebben en welk bedrag je met de strippenkaart wil betalen.
Of bel met 0229 247 202 (bereikbaar dinsdag-vrijdag 10:00-16:00 uur)